Un preot organizează un festival unic pentru a ajuta 10.000 de copii nevoiași să meargă la școală

Părintele Dan Damaschin din Iași va organiza în perioada 19-21 august un festival unicat în România pentru a ajuta peste 10.000 de copii nevoiaşi să meargă la școală. Este vorba despre un Festival al familiei, Inimo, care va avea loc pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

„Va fi un festival unicat în România, un festival al familiei. Avem spectacole pentru copii, circ, muzică de cameră, muzică populară, pop, rock. Mă bucur foarte mult că au confirmat participarea artişti precum Ştefan Bănică jr, Andra, Smiley, Direcţia 5, Damian Drăghici, Connect-R, Provincialii, Plăieşii, Surorile Beregoi, Gaşca Zurli şi mulţi, mulţi alţii. Oamenii s-au mobilizat şi vor aduce cea mai mare scenă din ţară”, a declarat Părintele Dan Damaschin, organizatorul Festivalului Inimo, pentru Agerpres.

Accesul la fiecare spectacol sau concert se va face pe bază de donaţii. Banii vor fi cheltuiţi pentru a îmbrăca 10.228 de elevi care trebuie să meargă la şcoală. Totodată, din aceşti bani vor fi cumpărate ghiozdane şi rechizite.

„Sunt un preot şi am grijă de 10.228 de copii care trebuie îmbrăcaţi pentru şcoală. Aceşti bani obţinuţi din donaţii îi vom folosi pentru a ajuta toţi aceşti copii. Unind educaţia, faptele frumoase, vom fi fericiţi nu doar că ne-am distrat, ci şi că am făcut o faptă bună şi un copil fericit”, a mai declarat Părintele Dan Damaschin, conform aceleiași surse.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *