Răcorește vara! Cu Iaurtul de la Five Continents Group Botoșani

Vara nu înseamnă doar plajă, zile lungi și vreme bună. Tot vara înseamnă și perioade cu caniculă, în care suntem nevoiți să ne adaptăm organismul la temperaturi crescute, să ne hidratăm corespunzător și să avem o alimentație adecvată.

Pe lângă consumul de fructe și legume proaspete, specialiștii ne sfătuiesc ca, în perioada cu căldură excesivă, să consumăm și produse lactate naturale. Este bine de știut faptul că un pahar de Iaurt asigură aceeași hidratare organismului ca și unul de apă!

Iaurtul este sursă de energie sigură. În timpul zilelelor foarte călduroase, corpul nostru își autoreglează temperatura, ceea ce duce la un consum mare de energie. Consumul de Iaurt intervine în acest proces, contribuind la un aport suplimentar de energie, prin conținutul ridicat de proteine.

Iaurtul întărește sistemul imunitar și reglează digestia. Iaurtul conține probiotice care refac flora intestinală și ne protejează de riscul tulburărilor digestive și al toxiinfecțiilor alimentare, întâlnite mai frecvent vara. Totodată, conferă organismului un plus în ceea ce privește creșterea imunității.

Iaurtul poate fi consumat oricând și în foarte multe combinații. Este vară, este foarte cald și ne gândim la mâncăruri care nu necesită gătire. Iaurtul este soluția potrivită pentru această perioadă. Este hrănitor, gustos și adecvat consumului, atât ca o gustare dintre mese, dar mai ales ca ingredient al unei mese ușoare.

Five Continents Group Botoșani ne recomandă consumul Iaurtului, atât în varianta cu 2,8% grăsime (ambalat la găletușă și la PET), cât și al Iaurtului Light cu 0,1% grăsime. Acesta este obținut exclusiv din lapte de cea mai bună calitate și este fabricat după o rețetă care respectă tehnologia de etichetă curată, fără conservanți și aditivi.

Pentru diminețile călduroase, Iaurtul combinat cu fructe, semințe sau cereale îți va da sursa de energie de care ai nevoie pentru întreaga zi.

Iaurtul poate atenua senzația de sete într-o zi călduroasă, indiferent de activitățile în care ești implicat pe parcursul zilei.

La cină, Iaurtul poate îmbrăca delicat o salată răcoritoare de vară, acordându-i un plus de savoare.

Pentru această vară, îți recomandăm un coechipier de încredere: Iaurtul Five Continents Group Botoșani!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *