FOTO Accident cu trei mașini pe DN17! Două persoane inconștiente, una preluată de elicopterul SMURD

Un grav accident de circulație a avut loc pe DN 17 în localitatea Tureac, în județul Bistrița Năsăud. Două persoane au fost găsite încarcerate, inconștiente. Un apel la 112 anunța un accident rutier pe raza localității Tureac. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 17.

În această după-masă, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 2 Poliție Rurală au intervenit la un accident rutier, produs pe DN17, soldat cu rănirea a două persoane. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 32 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Tureac. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un barbat de 41 de ani, din Tureac. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 35 de ani și a unei pasagere în vârstă de 65, din autoturismul condus de acesta, ambii transportați pa spital. Conducătorii celor 2 autoutilitare au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Din cauza leziunilor suferite, șoferul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul. Pentru mai bine de 2 ore, pe parcursul intervenției, traficul în zonă a fost blocat.” transmite IPJ BN, potrivit Bistrițeanul.

foto: bistriteanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *