Un tânăr de 18 ani a furat singura încălțăminte a unui om al străzii. Individul a fost arestat

Un tânăr de 18 ani din Pitești este arestat preventiv pentru tâlhărie. Potrivit procurorilor, băiatul fugise de mai mult vreme de acasă, își petrecea zilele și nopțile pe străzi şi trăia din furturi, potrivit stirileprotv.ro.

Aflat sub control judiciar, marți seară, a fost reținut, după ce l-a atacat pe un om sărman şi l-a jefuit. Va sta după gratii următoarele 30 de zile.

În weekend, tânărul a atacat, la miezul nopții, un om al străzii, pe care l-a lăsat fără toți banii, 65 de lei, dar și fără telefonul mobil și pantofii din picioare. Bărbatul primise încălțămintea de pomană și chiar asta i-a atras atenția agresorului.

Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș: Bunurile în cauză au fost recuperate, iar în urma activităților de cercetare și investigații, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză și l-au condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore”.

Bărbatul tâlhărit a primit înapoi singurele sale încălțări și telefonul mobil, iar tânărul de 18 ani și-a petrecut noaptea după gratii. Miercuri, judecătorii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *