Sediul unui partid politic din municipiul Botoșani, transformat în sediu al Primăriei Botoșani

Primăria municipiului Botoșani intenționează să preia în administrare directă sediul PNL, fost PDL, din pe strada Maxim Gorki. Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, ce va fi supus spre aprobare în ședința din 28 iulie, bunul imobil, în suprafață de 31,79 mp, va fi preluat în vedere înființării uui sediu secundar al Primăriei Municipiului Botoșani.

Astfel, ”se mandatează Serviciul patrimoniu din cadrul Primăriei Botoșani să efectueze toate formalitățile în vederea rezilierii contractului de închiriere împreună cu actele adiționale subsecvente încheiat cu Partidul Național Liberal”, se precizează în proiectul de hotărâre de Consiliu Local.

Potrivit acestuia, ”partidele politice care își încetează activitatea ca urmare a reorganizării, autodizolvării sau dizolvării pronunțate prin hotărâri definitive ale instanțelor judecătorești sunt obligate să predea autorităților administrației publice locale, în termen de 30 de zile, spațiile pe care le-au deținut cu contract de închiriere încheiat cu acestea”.

În noul sediu ar urma să fie mutată Direcția de Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *