Zeci de mașini abandonate pe străzile din Botoșani, declarate fără stăpân. Rablele, ridicate de autorități

Zeci de mașini abandonate pe spațiul public în municipiul Botoșani au fost declarate fără stăpân, ele fiind ridicate sau urmând a fi ridicate de Primărie. Autoturismele și autoutilitarele zac de luni bune sau de ani buni neutilizate, iar Poliția Locală a întocmit un referat în baza cărora primarul Cosmin Andrei le-a declarat fără stăpân.

În luna iulie, o astfel de procedură a fost declanșată în cazul a nouă autoturisme. Este vorba de un Opel (albastru), o Skoda (gri) și un Ford (albastru), toate trei parcate pe Aleea Col. Tomoroveanu, nr. 1, un Volkswagen (gri) parcat pe Octav Onicescu 23, un Volkswagen (roșu) parcat pe George Enescu 28, un Opel (gri) de pe Bulevardul Mihai Enescu 48, un Opel (gri) de pe Dimitrie Pompeiu 23, dar și două Dacia, ambele albe, una pe Aleea Scurtă și una pe Octav Onicescu.

În cazul acestora, Poliția Locală a trimis referatul la primar, iar acest, prin dispoziție, le declară mașini fără stăpân, ele putând fi ridicate și ulterior valorificate.

Aceeași procedură a fost urmată în luna iunie pentru un autoturism Mercedes-Benz, culoare roșu, staționat pe Bulevardul George Enescu, nr. 10 A, un autoturism Chery Amulet, culoare gri, staționat pe str. Räzboieni, un Volkswagen, culoare albastrã, staționat pe str. Teatrului, un Opel, culoare gri, staționat pe str. Vasile Lupu;, un Volkswagen, culoare albastru, stationat pe str. Razboieni și un Volkswagen, culoare gri, aflat, de asemenea, pe strada Războieni.

De la începutul anului, 22 de mașini au fost declarate fără stăpân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *