FOTO Accident cumplit! Trei copii și părinții lor au murit după impactul dintre o mașină și un camion

Trei copii minori şi părinţii lor din Zimnicea, au decedat, luni, după ce au intrat cu maşina într-un autotren în județul Teleorman. Este vorba despre trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 de ani. Tragedia s-a petrecut pe E70, între Văceni și Vitănești, a anunțat Ipj Teleorman.
Șoferul de 40 de ani conducea pe direcția de deplasare București – Alexandria și ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

„În data de 25 iulie a.c.,, pe DN 6 între localitățile Văceni și Vitănești a avut loc un accident rutier grav. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 ,la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto , și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *