Cum s-a produs tragedia de pe drumul Botoșani- Suceava

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane, dintre care un copil de zece ani, au fost rănite în accidentul care a avut loc sâmbătă pe drumul Botoșani- Suceava. Evenimentul rutier a avut loc la ieșire din Dumbrăveni, spre Botoșani, în dreptul popasului ”Coliba Cocostârcului”.

În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un BMW Seria 3, condus de un bărbat de 34 ani din comuna Verești, și o mașină Dacia Dokker, aparținând al companiei DIGI,  condusă de un tânăr de 27 de ani, din județul Teleorman.

În autoturismul marca Dokker se mai afla pasager pe scaunul din dreapta față, un tânăr de 22 ani, tot din Teleorman iar în autoturismul marca BMW se mai aflau pasageri pe scaunul din dreapta un bărbat 70 ani și minorul de 10 ani, din Verești.

Șoferul de 27 de ani, din Teleorman, dar care locuia fără forme legale în Botoșani, a murit în accident. Conducătorul auto de 27 de ani circula  în direcția Botoșani – Suceava, iar la un moment dat a patruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani, care circula regulamentar în direcția Suceava – Botoșani.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele de ambulanță din cadrul SMURD și SAJ Suceava iar cercetările au fost preluate de Biroul Rutier Suceava. Acestea au suferit răni grave.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ vătămare corporală din culpă”, și „ ucidere din culpă ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *