Șoferul mașinii răsturnate pe drumul Botoșani- Săveni era băut. Ce alcoolemie au măsurat polițiștii!

Șoferul mașinii care s-a răsturnat, sâmbătă, pe drumul național DN 29, care leagă Botoșaniul de Săveni, se afla sub influența băuturilor alcoolice, susțin polițiștii. Aceștia spun că botoșăneanul de 47 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vă reamintim că un bărbat de 47 de ani, din comuna Drăgușeni, în timp ce se deplasa pe drumul național DN 29, dinspre orașul Săveni către municipiul Botoșani, s-a răsturnat cu autospeciala de pompat beton pe partea carosabilă.

Mașina a pătruns cu roțile din dreapta pe acostament, fapt pentru care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers , a intrat în impact cu un mal de pământ după care s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând circulația pe ambele sensuri. În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost condus la o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.

În cazul acestui accident, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

FOTO Mașină răsturnată pe un drum național din Botoșani. Circulația a fost blocată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *