Atenție! Nova Apaserv oprește, sâmbătă, apa în mai multe localități din Botoșani

Din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă (lipsa precipitațiilor și temperaturile ridicate), a crescut consumului de apă, fapt pentru care societatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoşani informează că începând de sâmbătă, 23 iulie 2022 – ora 12:00, pentru o perioada de 24 de ore, întrerupe furnizarea apei către utilizatorii din comunele Leorda, Brăești, Văculești, Șendriceni, Broscăuți, pentru refacerea rezervei de apă.

Menţionăm că, din cauza conductelor subdimensionate S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării reţelei de apă.

În acest sens, în vederea asigurării continuității serviciilor publice de alimentare cu apă în condiții optime, facem apel la toți utilizatorii de pe întreaga arie de operare a societății, respectiv cei alimentați din sursele de apă Prut și Siret să folosească apa numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *