Viceprimar implicat într-un accident cu mașina Primăriei

Accidentul a avut loc ieri, la orele amiezii. Mihai Pătlăgică se afla la volanului autoturismului Primăriei, iar la o trecere de cale ferată din Ciurea a fost lovit de trenul București – Iași. Potrivit unor martori, acesta se uita în telefon în  momentul respectiv, scrie Ziarul de Iasi.

De altfel, trecerea respectivă este semnalizată luminos și acustic. Vicele a scăpat ieftin, nefiind rănit, însă mașina fost avariată. Trenul a staționat 40 de minute, timp în care omul primăriei s-a urcat în autoturism și a plecat de la locul respectiv, el fiind găsit de către polițiști la sediul primăriei din localitate. Acesta nu se afla sub influența alcoolului.

Cu exact un an în urmă, un alt edil făcea praf o maşină a primăriei. La sfârşitul lunii iulie 2021, primarul comunei Schitu Duca a boţit zdravăn un autoturism abia primit cadou de la şefii Consiliului Judeţean. Grigore Corciovă a ratat o curbă pe un drum din comună şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Primarul s-a ales cu câteva contuzii, dar maşina a necesitat reparaţii serioase – asigurate două luni mai târziu contra sumei de 12.500 de lei la Delcar, service-ul auto unde soţia consilierului judeţean Mircea Manolache deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *