Preotul din Botoșani care a ridicat din temelii două biserici a ajuns pe patul de spital. A ajutat mii de oameni, dar acum el este cel care are nevoie de ajutor

Preotul Dumitru Budeanu, de la Parohia Vârfu Câmpului, are nevoie urgentă de sânge, grupa 01. Persoanele care pot dona, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani și să menționeze numele Părintelui. Se poate dona sânge din orice grupă, pentru că Centrul de transfuzie colectează din orice grupă pentru orice situație.

Donarea de sânge este un act responsabil, umanitar și cu o puternică încărcătură civică”, spun reprezentanții Bisericii.

Părintele Dumitru Budeanu are 64 de ani, este licențiat al Institutului Teologic de grad universitar Bucureşti. Din anul 1982 până în noiembrie 1998 a fost preotul Parohiei Ionăşeni, slujitor la Bisericile Sfântul Gheorghe – Ionăşeni, Sfântul Nicolae – Bogza şi Biserica Bohoghina. Din 1998 şi până în prezent este preotul Parohiei Vârful Câmpului, Biserica Sfântul Dumitru.

Pentru deosebitele sale realizări a ajuns în scurt timp să câştige inimile tuturor. A reuşit să refacă din temelii Bisericile din Bohoghina Bucecea, Biserica Sfântul Nicolae din Bogza, să execute reparaţii capitale la Biserica Sfântul Dumitru din Vârful Câmpului, să construiască în satele Bogza,Vârful Câmpului și Maghera, case praznicale. Preotul a ajutat mii de oameni de-a lungul anilor, dar acum el este cel care are nevoie de ajutor.

Preot din Botoșani, în stare gravă la spital. Are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com