O mare firmă de construcții din Botoșani își dezvoltă afacerea printr-un proiect cu finanțare europeană

O cunoscută firmă din domeniul construcțiilor din Botoșani își dezvoltă afacerea printr-un proiect cu finanțare europeană. Societatea comercială ABC-Con-International SRL, administrată de Mihai Cătălin Tarniță, a obținut fonduri europene pentru construcția unei hale de tâmplărie în Cătămărăști Deal. Proiectul are o valoare de 1,6 milioane de lei, iar cu acești bani se vor construi spații de producție de 514 mp, birouri de 125 mp, o cameră de uscare a lemnului de 28 mp și alei pietonale și parcări pe o suprafață de peste 2.300 mp.

Proiectul “Diversificarea activității societății ABC-Con- International SRL” este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Lucrările vor trebui finalizate în termen de zece luni.

Interesant este că pentru execuția lucrărilor ABC-Con-International SRL trebuie să organizeze licitație pentru desemnarea unui alt constructor.

Arhitectul lucrării este firma Straight Project & More SRL Botoșani, care, la rândul său, a obținut fonduri europene pentru construcția unui sediu.

ABC-Con-International SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 19,3 milioane de lei și un profit net de un milion de lei, lucrând cu 109 angajați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *