FOTO Covor asfaltic nou pe ultimii 7 km ai DN 29B Botoșani-Dorohoi. Senatorul Cristian Achiței a solicitat ministrului Transportului fonduri pentru lucrările de întreținere

Se toarnă covorul asfaltic pe ultimii șapte kilometri ai DN 29B Botoșani-Dorohoi. Potrivit senatorului Cristian Achiței, în aceste zile se toarnă covor asfaltic nou între Văculești și municipiul Dorohoi, pe ambele sensuri de mers ale Drumului Național DN 29B, ca parte a lucrărilor de întreținere executate de Secția de Drumuri Naționale Botoșani în acest an.

Fiind vorba de un tronson relativ scurt, cuprins între km 24+700 – km 31+500, turnarea covorului asfaltic va fi finalizată în doar câteva zile. Până atunci, circulația vehiculelor în zona lucrărilor se desfășoară pe o singură bandă, alternativ.

„Ca inginer de drumuri apreciez că este necesară alocarea în acest an a fondurilor necesare pentru continuarea lucrărilor de întreținere pe toată lungimea Drumului Național 29B, până la intrarea în municipiul Botoșani. În calitate de senator i-am solicitat ministrului Transporturilor, printr-o interpelare din data de 29 iunie, includerea în bugetul DRDP Iași, după rectificarea bugetară din această vară, a fondurilor necesare pentru lucrările de întreținere ce se impun a fi executate în acest an pe drumurile naționale din județul Botoșani, altele decât cele aflate la această dată în proces de modernizare”, spune Achiței.

One thought on “FOTO Covor asfaltic nou pe ultimii 7 km ai DN 29B Botoșani-Dorohoi. Senatorul Cristian Achiței a solicitat ministrului Transportului fonduri pentru lucrările de întreținere

  1. Ca senator si inginer de drumuri va rugam sa luptati pentru durabilitatea drumurilor din tara noastra. Sa se toarne straturi mai groase la drumuri, sa se puna piatra sparta de cariera de munte iar nu piatra de rau, bitumul sa fie de calitate si in cantitate mare specificata in retete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *