Doliu la Spitalul Județean Botoșani. „ A fost un om cuminte, bun, care nu a deranjat pe nimeni niciodată”

Este doliu la Spitalul Județean Botoșani după ce asistentul medical de 42 de ani, Marius Căzăcuț, a fost găsit fără suflare în casă. Colegii acestuia transmit zeci de mesaje de regret. Marius era cunoscut ca fiind un om bun, blând, care nu deranja pe nimeni.

Fie mai în vârstă, fie mai tânăr, Dumnezeu nu ține cont la ani când ne cheamă la El. Cerul e unul și același, după cum Dumnezeu ne este Unul și Același. Spre același cer și spre Același bun Dumnezeu a plecat și Marius Căzăcuț, la doar 42 de ani, lăsând pe toți cei care L-au cunoscut mai saraci cu un om cuminte dar cu amintiri ce nu se vor uita! Căci a fost un OM cuminte, bun, care nu a deranjat pe nimeni niciodată, insa viața și poate chiar unii dintre noi au fost mult prea nedrepți cu El. In cea mai mare parte a activitatii Lui, și-a facut treaba cu daruire și conștiinciozitate, intr-un loc de muncă unde nu multi dintre noi ar fi putul sa munceascâ. A fost si familist de nota 100, principala grija pe care o avea era sa isi poata imparti timpul intre serviciu si copil și sa poată sa treaca cu bine peste toate necazurile ce i-au invadat in ultima perioadă viața”, spune o fostă colegă a acestuia.

Asistentl medical de la Spitalul Județean Botoșani a murit la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și un copil de șapte ani care nu va mai avea cui să-i spună tată. Marius Căzăcuț a fost găsit mort, marți, de soția sa, care a cerut imediat ajutor, sperând că se mai poate face ceva pentru a-l salva. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, botoșăneanul a decedat.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale, iar trupul acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au demarat o anchetă, dar nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Marius Căzăcuț va fi condus pe ultimul drum vineri, la cimitirul Pacea. El lucra ca asistent medical la spital din 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *