Au fost afișate rezultatele la concursul de titularizare. Ce note au obținut profesorii din Botoșani

rezultate titularizareRezultatele de la concursul de titularizare  au fost publicate marți dimineață,  pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie. Rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie 2022. VEZI AICI REZULTATELE!

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor  didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată pe 13 iulie, s-au prezentat 432 de candidaţi din cei 574 candidați care și-au validat dosarul de înscriere.

Judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Neamţ, Arad, Prahova, Dâmboviţa şi Bucureşti au avut cele mai bune rezultate din perspectiva notelor mai mari de 7,00 (peste 50% din total candidaţi). Judeţele Călăraşi, Giurgiu, Tulcea şi Mehedinţi au avut cele mai slabe rezultate din perspectiva notelor mai mari de 7,00 (sub 40% din total candidaţi, potrivit ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu.

De tot râsul! Profesor eliminat de la examenul de titularizare, la Botoșani. Cu ce a fost prins asupra sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *