Urmărire cu focuri de armă la Botoșani! Un șofer nu a oprit la semnalul polițistului, apoi a abandonat mașina

Umărire cu focuri de armă, luni, în județul Botoșani după un șofer care nu a oprit la semnalul polițistului. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Poliției orașului Darabani și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a efectuat semnale regulamentare de oprire a unui autoturism, pe strada 1 Decembrie din Darabani.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, a fost urmărit.

„În timpul urmăririi, au fost executate mai multe focuri de armă, inițial în plan vertical, de avertisment și ulterior, înspre anvelopele autoturismului. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, pe terenuri extravilane din proximitatea localității Concești, iar, după aproximativ 8 kilometri, acesta nu a mai fost reperat. Ulterior, autoturismul a fost găsit pe un drum din satul Movileni, comuna Concești, însă, în interior, nu se afla nicio persoană. Acesta a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor”, precizează sursa citată.

Nimeni nu a fost rănit în urma executării focurilor de armă, fiind doar pagube materiale. Ancheta continuă pentru „stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurile legale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *