Emob Decor: magazinul în care poți avea încredere pentru cumpărături de mobilier

Emob Decor este un magazin de mobilă din lemn masiv, care a câștigat încrederea a mii de clienți în ultimul an. Emob Decor s-a făcut remarcat prin oferirea clientilor un mobilier de inalta calitate la preturi accesibile.

Cine este Emob Decor?

Emob Decor este un magazin de mobilă din lemn masiv, care a câștigat încrederea a mii de clienți în ultimul an. Emob Decor s-a făcut remarcat prin oferirea clientilor un mobilier de inalta calitate la preturi accesibile.

Magazinul oferă clienților o gamă largă de produse, de la seturi de dormitor la seturi de sufragerie/living, precum și mobilier de hol și multe altele. De asemenea, clienții pot răsfoi online produsele și pot plasa comenzi pentru articolele pe care doresc să le cumpere.

Ce oferim la Emob Decor

Emob Decor este un magazin de mobilă specializat în mobilier din lemn. Oferim o varietate de piese de mobilier pentru dormitor si living precum si canapele, fotolii, mese si scaune, biblioteci, masute de cafea sau lustre din lemn si decoratiuni, tapet de perete, panouri acustice si din lemn, mobila pentru hol si birou, mese de toaleta.

Va oferim o gama variata de mobilier din lemn pentru casa dumneavoastra. Puteți alege dintr-o varietate de tipuri și finisaje de lemn pentru a găsi potrivirea perfectă pentru casa dvs. Mai mult de atât, le puteți configura online după bunul plac printr-un simplu click.

Vizitează website-ul la adresa www.emobdecor.ro

Care sunt avantajele unui mobilier din lemn masiv pentru dormitor?

Mobilierul din lemn a fost o alegere populară de secole. Materialele și texturile naturale ale lemnului oferă un sentiment de căldură, confort și familiaritate. Lemnul este, de asemenea, un material durabil, care poate rezista testului timpului.

Mobilierul de dormitor este realizat din lemn masiv, precum bradul, teiul, fagul sau stejarul, din care sunt realizate piese de mobilier durabile, fuctionele si moderne.

Principalul avantaj al mobilierului de dormitor din lemn masiv este acela de a fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră fără nicio limită. Mai jos îți prezentăm seturile de dormitor lemn masiv care au atras privirile a mii de clienți ai Emob Decor:

Dormitor Luxus din Lemn Masiv

Dormitorul Luxus din Lemn Masiv este proiectat să satisfacă orice gust prin stilul său aparte și prin culorile vii. Acesta poate avea combinația de culori alb cu nuc, alb cu natur și alb simplu. De asemenea, configurația standard este de 1 Pat lemn 140×200 Luxus, 1 Dulap Luxus 3 usi, 2 Noptiere Luxus, Comoda lemn Luxus, însă pe website-ul nostru poți schimba aceste piese și ți-l poți configura după nevoile tale. Poți alege configuratie cu dulapuri lemn masiv cu 3, 4 sau 5 uși, pat lemn masiv 160×200, pat lemn masiv 180×200

Dormitor Apollo din Lemn Masiv

Dormitorul Apollo din Lemn Masiv este proiectat într-un stil modern care se poate potrivi excelent în dormitorul tău. Configurația standard este de 1 Pat lemn masiv Apollo 140/200, 1 Comoda Apollo cu 3 sertare, 1 Noptiera Apollo, 1 Dulap Apollo cu 3 usi, însă pe website-ul nostru poți schimba dimensiunea patului și ți-l poți configura după preferințele tale. Poți alege paturi din lemn cu dimensiunea de 160×200 sau 180×200.

Care sunt avantajele unui mobilier din lemn masiv pentru living?

Mobilierul din lemn masiv este o investiție excelentă pentru camera dvs. de zi.

Există multe beneficii ale utilizării mobilierului din lemn masiv în livingul tau:

-Este durabil;

-Are un aspect modern sau clasic care nu se demodeaza niciodata;

-Ofera o atmosfera calda si primitoare in living;

-Poate fi proiectat la comandă pentru a se potrivi tuturor stilurilor și gusturilor.

Îți recomandăm mai jos seturi de living pe care alți clienți ai Emob Decor le-au ales cu încredere:

Living Maria din Lemn Masiv

Cu o varietate de 4 combinații standard, livingul Maria din lemn masiv poate fi alegerea potrivită pentru camera ta de zi. Am pregătit 4 seturi de living Maria pentru a-ți facilita alegerea și de a putea vedea aspectul plăcut pe care aceste piese de mobilier îl poate oferi camerei tale de zi. Livingul Maria din lemn masiv este disponibil pe site-ul nostru în combinații de minim 3 piese:

  • o vitrină mare cu o comodă TV și o vitrină mică
  • o vitrină mare cu o comodă TV și o vitrină medie
  • două vitrine mari și o comodă TV
  • o comodă tip bufet, o comodă TV, o vitrină mică, o vitrină mare, o poliță și o măsuță de cafea

Living Prestige din Lemn Masiv

Cu o varietate de 3 combinații standard și cu 2 culori, crem și alb, livingul Prestige din lemn masiv cu siguranță se va potrivi cerințelor tale. Îți oferim 3 seturi de living Prestige pentru a vă ușura alegerea și pentru a vă arăta aspectul grozav pe care aceste piese de mobilier îl pot oferi sufrageriei dumneavoastră. Livingul Prestige din lemn masiv este disponibil pe site-ul nostru în combinații de câte 3 până la 5 piese:

  • două vitrine, o comodă TV și două polițe de perete, în varianta alb
  • două vitrine și o comodă TV, în varianta alb
  • o vitrină, o comodă TV și o etajeră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *