Incredibil! Îşi vând voucherele sociale pentru că nu pot cumpăra băutură. Cu ce preţ se dau tichetele

Foto: Octavian Ganea

Situaţie halucinantă în judeţul Vaslui. Mulţi vasluieni au decis să vândă tichetele sociale când au aflat că nu îşi pot lua şi băutură cu ele. Voucherele pot fi folosite în cazuri excepţionale şi de alte persoane, care trebuie să aibă la ele şi actul de identitate al titularului.

La aflarea veştii că voucherele sociale nu pot fi folosite şi pentru achiziţionarea de băuturi alcoolice, mulţi vasluieni au decis să le vândă contra sumei de 100 de lei.

„În comunele din apropierea Huşiului se întâmplă acest fenomen. După ce au aflat că banii de pe acele carduri nu pot fi folosiţi şi pentru achiziţionarea de băuturi alcoolice, unii au decis să le vândă cu 100 de lei. Înstrăinează nu numai cardul propriu – zis, ci şi codul PIN. Din păcate, nu ştiu că vor mai primi bani încă de două ori până la sfârşitul acestui an şi suma va fi aceeaşi, 50 de euro, echivalentul în lei”, povesteşte un martor al unei asemenea tranzacţii, potrivit cotidianului Vremea Nouă.

Voucherele în valoare de 250 de lei se încarcă o dată la două luni, până la finalul anului, iar aceste sume sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com