O tânără din Botoșani, șef de promoție la Academia de Poliție. Mădălina a ales o carieră la Direcția Anticorupție

O tânără din Botoșani a absolvit cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ cu media 9,87, fiind șef de promoție. Mădălina Iuliana Borş a ales să urmeze o carieră de ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție.

„Bun venit, Iuliana, în echipa DGA! Urăm întregii promoții 2022 realizări și împliniri profesionale!”, i-au transmis cei de la DGA.

Ambasada SUA la București i-a transmis un mesaj tinerei din Botoșani, la primirea diplomei de absolvire din partea Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

„Iuliana a absolvit șefă de promoție, cu un parcurs excepțional în cadrul academiei de poliție. Discursul pe care l-a susținut, cu această ocazie, în numele generației 2022 de absolvenți ai Ministerului Afacerilor Interne a fost elocvent și a inspirat publicul. Iuliana Borș va urma o carieră de ofițer la Direcția Generală Anticorupție. Știm că va avea un impact pozitiv asupra României, oriunde ar merge și este minunat să constatăm că viitorul acestei națiuni este conturat de astfel de minți strălucite, talentate și implicate”, a transmis Ambasada SUA la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *