Atenție către cine faceți donații! Escrocherie în numele unei asociații umanitare din Botoșani. „Anunțați Poliția!”

Atenție, către cine faceți donații! Președintele unei asociații umanitare din Botoșani trage un semnal de alarmă. Este vorba despre președintele Asociației Salvează o inimă, Vlad Plăcintă, care a anunțat că un bărbat de aproximativ 50 de ani umblă pe la ușile oamenilor și solicită fonduri pentru o fetiță bolnavă, spunând că vine din partea asociației „Salvează o inimă”.

Nimic mai fals, spune Vlad Plăcintă, care îi îndeamnă pe oameni să sune la Poliție dacă li se cer bani la ușa casei.

Azi am primit din partea unui prieten fotografia atașată. Un domn cam de vârsta de 50 de ani umblă cu o mapă și fotografii strângând fonduri pentru Asociația Salvează o inimă fără a avea acceptul nostru. Singurile modalități de strângere de fonduri sunt cele menționate pe site-ul salveazaoinima.ro. NU avem nici o persoană și nici nu am avut persoane care să colecteze sume de la companii și persoane fizice din ușă în ușă. Vă rugăm dacă identificați persoane să ceară fonduri pentru Asociația Salvează o inimă din ușă în ușă, ANUNȚAȚI POLIȚIA”, susține Vlad Plăcintă.

One thought on “Atenție către cine faceți donații! Escrocherie în numele unei asociații umanitare din Botoșani. „Anunțați Poliția!”

  1. A apărut concurența. Tare aș fi curios ce procent din banii care se strâng la aceste asociații umanitare (de ex. Salvează o inimă) ajung la cazurile pentru care se strâng. Cu mai mulți ani în urmă am văzut un reportaj în Italia despre aceste asociații umanitare și s-a constatat că acest procent era de sub 40%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *