Șofer amendat de polițiștii de frontieră botoșăneni cu nu mai puțin de 5.000 lei. Vezi pentru ce!

Un șofer de autocar  a fost sancţionat de polițiștii de frontieră botoșăneni cu o amendă de nu mai puțin de 5.000 lei.  Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit într-un autocar condus de un cetățean român, 66 de litri de alcool şi 2600 de ţigarete, pe care bărbatul intenționa să le introducă ilegal în România.

În data de 14 iulie a.c., în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autocar, înmatriculat în Republica Moldova.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit în bagajele personale ale acestuia 2.600 de ţigarete şi 66 de litri de băuturi alcoolice, fără documente de provenienţă. Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 2.860 de lei, persoana fiind sancționată de către Autoritatea Vamală cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 de lei”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *