114 locuri libere rămase la liceele din județul Botoșani după repartizarea computerizată

Foto: Observatornews

Un număr de 114 locuri au rămas neocupate în liceele din județul Botoșani după repartizarea computerizată. Acestea sunt disponibile pentru repartizarea candidaților în a doua etapă de admitere în învățământul liceal de stat, în perioada 04-05 august 2022, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.

La nivelul județului Botoșani, prin planul de școlarizare au fost aprobate pentru repartizarea computerizată 2656 de locuri (105 clase). Au fost repartizați computerizat 2612 absolvenți. 97 absolvenți nu au fost repartizați computerizat întrucît au completat un număr insuficient de opțiuni.

Candidații repartizați computerizat vor depune dosarele de înscriere la unitățile de învățământ cu nivel liceal, în perioada 15-20 iulie 2022.

Locuri libere au rămas și la Colegiul Național ”A.T.Laurian”, respectiv 15 la profil filologie, alte cinci locuri la Liceul Darabani, profil mecanică, 14 locul la Liceul Șendriceni, alte 14 locuri la Liceul ”Petru Rareș” , alte 29 de locuri la Liceul Pomârla, șase locuri la Liceul Teologic Dorohoi, însă mai sunt locuri libere și la Liceul Bucecea, Liceul Coțușca și Liceul Todireni. Vezi aici locurile rămase libere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *