Zeci de absolvenți de gimnaziu din județul Botoșani, rămași nerepartizați în urma admiterii computerizate

Un număr de 87 de absolvenți de gimnaziu au rămas nerepartizați după admitere computerizată, Cea mai mare medie nerepartizată în prima etapă la nivelul județului Botoșani este 7,41 și este a unui elev de la Liceul Flămânzi, iar cea mai mică este 2.

Acești elevi urmează să fie repartizați în etapa a doua a admiterii computerizate. Vezi aici elevii nerepartizați!

După repartizarea computerizată, în perioada 15 – 20 iulie 2022, are loc Depunerea/Transmiterea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi. În 25 iulie, se afişează locurile rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în această etapă de admitere şi începe cea de-a doua etapă de repartizare, cu procedurile prliminare. Repartizarea efectivă a elevilor care nu au fost repartizaţi după prima etapă va avea loc în 4-5 august.

În perioada 15-20 iulie 2022, candidaţii depun/transmit, la unităţile de învăţământ liceal la care au fost declaraţi admişi, dosarele de înscriere, cuprinzând actele de studii în original, respectiv cererea de înscriere; cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere; adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională; foaia matricolă pentru clasele 5-8, cu calculul mediei generale; fişa medicală;

A doua etapă a repartizării computerizate are loc între 4-5 august.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *