Ei sunt elevii din Botoșani care au intrat la liceu cu media 10

Trei elevi din județul Botoșani au intrat la liceu cu media de admitere 10. Alexandru Mihai Macovei, elev de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, care a intrat la același cu colegiu cu media maximă, la Matematică- Informatică, Bogdan Chebac, care a fost elev la Școala nr. 17, și a intrat cu 10 la Colegiul Național „A.T. Laurian”, tot la Matematică Informatică.

De asemenea, Andreea Anghel, care a studiat la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi a intrat tot cu media de admitere 10 la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, la profilul Științele Naturii.

Rezultatele admiterii la liceu 2022 a absolvenților de clasa a VIII-a au fost publicate pe admitere.edu.ro și la avizierele liceelor. Rezultatele repartizării în licee pot fi văzute introducând codul pe care fiecare elev l-a primit de la școală. Elevii pot verifica listele cu repartizarea pe fiecare județ în parte, precum și lista locurilor care au rămas libere.

Admiterea la liceu s-a făcut pe baza mediei obținute de elev la Evaluarea Națională (contează 80% în admitere) și a mediei generale de absolvire a claselor V-VIII (20%).

VEZI AICI LISTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *