FOTO Șoferul unei dube de Servicii Funerare a mers la RAR pentru ITP. Inspectorii s-au îngrozit când s-au uitat sub caroserie

Registrul Auto Român a semnalat pe contul de Facebook cazul unui șofer care s-a prezentat la inspecția periodică cu o dubă de Servicii Funerare reparată cu spumă și carton. S-a întâmplat la Vaslui, conform sursei citate. Automobilul avea pragurile reparate cu spumă și carton, transmite RAR, care a publicat și câteva imagini.

Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit. Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice. P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins”, se arată în postarea RAR.

La începutul lunii, un clujean și-a încercat norocul la Registrul Auto Român, în speranța că va recupera talonul mașinii. A legat cu o sfoară piesele de la una dintre roți, crezând că inspectorii nu vor observa problemele pe care le are autovehiculul. Bărbatul fusese depistat recent că circulă cu ITP-ul expirat. Mai mult, stopurile nu funcționau, bara din față era legată cu o sârmă, iar anvelopele erau neconforme.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *