Un tânăr din Botoșani a încălcat măsura controlului judiciar și a fost arestat preventiv după ce a comis un accident rutier

Un tânăr din Botoșani, care se afla sub control judiciar, a fost arestat preventiv după ce a încălcat măsura și a comis o infracțiune la regimul rutier.

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au reușit identificarea unui individ de 25 de ani, din municipiul Botoșani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă, de către Judecătoria Botoșani.

Tânărul se afla sub control judiciar pentru săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar la data de 24 iunie a.c., acesta a comis o infracțiune la regimul rutier, motiv pentru care s-a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judicar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Acesta a fost identificat în municipiul Botoșani, ulterior fiind escortat către Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *