Peste 50 de șoferi lăsați fără permise în urma unei acțiuni a polițiștilor botoșăneni. S-au dat amenzi de peste 700.000 lei

În perioada 04-10 iulie 2022,  polițiștii rutieri botoșăneni au acționat în întreg județul pentru combaterea  principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.  Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, urmărindu-se creșterea nivelului de conștientizare a participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile publice, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 500 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 700.000 de lei, cele mai multe dintre acestea, peste 200 de sancțiuni, fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, în aceeași perioadă au fost reținute 54 de permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare și au fost constatate 10 infracțiuni la regimul rutier.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *