573 de candidaţi înscrişi pe 79 de posturi la concursul de titularizare în învăţământul preuniversitar, la Botoșani

Un număr de 573 de candidați vor susține concursul de titularizare, pe cele 79 de posturi titularizabile în județul Botoșani.

Participanții la concursul pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar vor susține proba scrisă, miercuri, 13  iulie 2022.  Accesul candidaților în sălile de concurs în vederea susținerii probei scrise este permis în intervalul orar 7.00 – 8.00. După primirea subiectelor, durata de redactare a lucrărilor este de 4 (patru) ore, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 19 iulie, acestea putând fi accesate și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de19 iulie, după afișarea rezultatelor, și 20 iulie. Rezultatele finale se afișează în data de 27 iulie 2022.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Candidații vor susține examenul în unul dintre cele 4 centre de examen, în funcție de disciplina la care vor susține examenul, respectiv la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, Colegiul Național ”A.T.Laurian”, Școala Gimnazială ”Grigore Antipa” și Școala Gimnazială nr.10 Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *