FOTO! Se finalizează lucrările pe încă un lot al drumului strategic ce străbate județul Botoșani

Și lucrările la Lotul 3 din drumul strategic ce străbate județul Botoșani se apropie de final, după Lotul 1.  Constructorul a finalizat turnarea stratului de uzură pe primul sector din DJ 297, situat între Cheliș și Blândești, anunță președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.
În cel mai scurt timp se va turna stratul de uzură și pe sectorul Lunca – Todireni, după care se va trece la realizarea marcajelor. Pe acest lot, lucrările se vor finaliza cu aproape un an mai devreme”, a precizat Doina Federovici.

Lucrările la Lotul 1 din Drumul Strategic au fost terminate cel mai repede, constructorul executând și marcajele axiale și longitudinale pe sectoarele Șipote – Rediu – Răuseni – Călărași, respectiv Dângeni – Brăteni (Dobârceni) – Mihălășeni, sens giratoriu în centrul comunei Răuseni.

Mai rămân de executat lucrările la Lotul 2  Răuseni – Hănești.

One thought on “FOTO! Se finalizează lucrările pe încă un lot al drumului strategic ce străbate județul Botoșani

  1. V-ati tinut de promisiuni. Speram ca viitorii presedinti de CJ sa dispuna de fonduri si sa nu fie presati de ratele din imprumutul de 80 milioane de lei pe care vor trebui sa le plateasca. Asteptam ca drumul reabilitat sa nu aiba nevoie de reparatii timp de 10 ani cum se intampla in tarile normale. Facem urarea ca drumul strategic sa aduca multe beneficii judetului inviorarea activitatilor economice din comunele sarace, dezvoltarea turismului, agriculturii, industriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *