Anunțul de angajare al unui tânăr din Botoșani a devenit viral. „Caut de lucru ca batigard. Nu am luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani”

Anunțurile de angajare de pe internet pot stârni amuzamentul de multe ori. Greșelile pe care le fac cei care le postează, ofertele lor sau calitățile pe care le prezintă stârnesc umorul și în cei mai reticenți.

Un astfel de exemplu este și cazul unui tânăr din Botoșani. Ajuns la 22 de ani, bărbatul a găsit o metodă inedită de a-și câștiga pâinea. Cu curaj, a postat pe un site pentru vânzări ce poate el să ofere. Spunând că știe karate și că a fost bătut doar de trei ori până la vârsta sa, românul se visează bodyguard.

„Caut de lucru ca batigard în Botoșani și pe lângă aproape. Știut să fac carate, știu să bat, nu a luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani. Vă rog să mă sunați. Cer și ofer seriozitate”, este anunțul postat de tânăr.

După cum se vede în anunț, tânărul ar vrea chiar 100 de lei pentru a fi bodyguard. Nu a precizat pe ce interval de timp, așa că se poate presupune că ar vrea să fie plătit cu ziua.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *