FOTO Un polițist de frontieră a găsit un portofel cu bani și documente pe o stradă din municipiul Botoșani, în timp ce se plimba. A mers la Poliție

Un polițist de frontieră din Botoșani, care se afla în timpul liber, a găsit un portmoneu cu bani și acte, pe care l-a predat Poliției municipiului Botoșani.

S-a întâmplat în seara zilei de 8 iulie, când polițistul de frontieră, cu o activitate de peste 30 de ani, a ieșit la plimbare cu soția sa iar la un moment dat a găsit un portmoneu pe strada Primăverii, pe care l-a luat și l-a dus la Poliție, pentru a fi înapoiat proprietarului.

Fapta sa a fost elogiată de reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Polițist de frontieră cu atitudine de OM de nota zece.  Azi, vorbim despre el, despre Nicolae! Un om modest, corect, conștiincios, cu simțul datoriei, un bun coleg și bun familist, polițistul de frontieră care își desfășoară activitatea de peste 30 de ani în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani. El este polițistul care, în seara zilei de 8 iulie, în timp ce se afla cu soția la plimbare, a găsit un portmoneu pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Un portmoneu ce conținea documente personale ale unui botoșănean (carte de identitate, permis de conducere) și mai multe carduri bancare, precum și mai multe bancnote de euro și lei, constituind o sumă destul de mare. El, Nicolae, nu a stat nici un moment pe gânduri, ci imediat și-a interupt plimbarea, și cu gândul la cel care a suferit pierderea, s-a deplasat de urgență la sediul Poliției Municipiului Botoșani pentru a preda bunurile găsite! El este polițistul care, printr-un simplu gest civic a făcut un om fericit, acesta reintrând în posesia bunurilor materiale dar mai ales fiind absolvit de grijile reobținerii documentelor pierdute.  Lucrurile mărunte fac oamenii fericiți! Iar El, Nicolae, polițist de frontieră în cadrul Serviciului Teritorial al poliției de Frontieră Botoșani a știut asta și a procedat întocmai. El este omul, polițist de frontieră, care prin atitudinea sa a demostrat că faptele frumoase nu au frontiere. Nicolae a demostrat încă o dată că își respectă cu onoare statutul de OM în societate dar și de bun polițist. Pentru tot ce face și a făcut merită felicitări. Să-i urmăm exemplul!”, noteaza ITPF Iași.

One thought on “FOTO Un polițist de frontieră a găsit un portofel cu bani și documente pe o stradă din municipiul Botoșani, în timp ce se plimba. A mers la Poliție

  1. Inceperea lucrarilor se datoreaza senatorului Achitei care primul a sesizat opiniei publice si factorilor de decizie, starea rea a soselei Botosani-Dorohoi. Tot el a staruit si pentru alte investitii ca de exemplu drumul strategic. Este inginer de drumuri si cunoaste bine problemele drumurilor din judet. Asteptam sa sesizeze si neimplinirile unor lucrari de drumuri care s-au stricat prea repede si trebuie reparate ca de exemplu drumul Flamanzi- Prajeni – Plugari, Flamanzi – Prisacani, drumuri de la Buda Cosula, de la Stauceni ș.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *