FOTO Accident pe un drum județean din Botoșani! O femeie și o fetiță de șase ani au fost rănite

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe drumul DJ 291D, între localitățile Loturi Enescu și Ibănești, la intersecția cu DC 80, spre Pomârla. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme.

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță din cadrul SAJ Botoșani și un echipaj din cadrul Poliției Dorohoi.

Din primele informații, se pare că un autoturism marca Volkswagen, în care se afla o femeie, un bărbat și o fetiță, se deplasa dinspre Pomârla, iar la intersecția cu drumul DJ 291D nu a acordat prioritate unui autoturism marca Opel, în care se afla un bărbat, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul Opel s-a răsturnat pe o parte în afara părții carosabile, iar autoturismul Volkswagen s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat două victime, respectiv o femeie, în vârstă de 49 de ani, și o fetiță, în vârstă de șase ani, ambele aflându-se în autoturismul Volkswagen.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Sursa: Dorohoinews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *