Cornel Șfaițer, la „Gala ProSport25”: Și eu am 25 de ani de când am intrat în fotbal. Mă uit cu admirație la foștii jucători alături de care avem amintiri frumoase

Botoșăneanul Cornel Șfaițer a dezvăluit prin ce emoții trece cu această ocazie și și-a adus aminte de cele mai frumoase momente petrecute alături de ProSport și oamenii din fotbalul românesc, la Gala ProSport25. Cornel Șfaițer a vorbit și despre situația de la Poli Iași, echipă la care are planuri mari, despre numirea lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a moldovenilor, dar și despre Sepsi OSK, formație criticată pentru implicarea Ungariei.

„Felicitări, sunt 25 de ani… E un eveniment… Și eu am 25 de ani de când am intrat în fotbal. Înainte am fost sponsor… Mi-a făcut plăcere să vin alături de dumneavoastă la acest eveniment. Eu aș putea spune că cunosc istoria sportului românesc și am avut ocazia să trăim momente frumoase alături de dumneavoastă. Îmi face plăcere, ne reîntâlnim, e de admirat un asemenea eveniment. Sunt prea multe evenimente. Îmi e greu să îmi amintesc, mă uit cu admirație la foștii jucători alături de care avem amintiri frumoase. Mi-ați adus aminte de perioada Dobrin – Botoșani. Chiar am să merg la dânsa, am amintiri din perioada 85-86 atunci când Dobrin a fost la Botoșani… Am amintiri frumoase.

Cred, s-au schimbat lucrurile în bine la Iași. O să vedeți o altă imagine în Copou. Avem multă treabă pe plan sportiv și mi-am asumat aceste lucruri. Aștept cu nerăbdare debutul campionatului. Am trecut la treabă serioasă. Să facem o echipă competitivă și să avem rezultate. Niculescu a fost alesul nostru, alesul meu. Am luat această decizie, am discutat mult cu Claudiu pentru că nu e ușor la iași, e un oraș greu, nu va fi ușor. Peste tot e presiune, peste tot se vor rezultate. E clar că vrem să construim împreună la Iași.

Eu cred că s-a discutat pe tema infrastructurii la Sfântu Gheorghe, eu am fost acolo și e ceva de admirat. E un stadion pe care jucăm cu toții și nu trebuie să fim răutăcioși. Eu cred că e benefic pentru fotbalul românesc. Sepsi a dat la națională un Păun, un Dumitrescu… Important e că Sepsi are un buget asigurat și are rezultate în campionatul intern”, a spus Cornel Șfaițer pentru ProSport.

Sursa: ProSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *