O nouă răfuială pe străzile din Botoșani. Doi tineri au distrus mașina unui șofer. Agresorii, reținuți de polițiști

Polițiștii din Botoșani au emis, joi, ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri din Botoșani, după o nouă răfuială pe străzile din municipiu. Cei doi tineri, de 21 și 31 de ani, au distrus mașina unui șofer, față de care pare să fi avut de plătit o poliță. Incidentul s-a produs duminică în zona bazarului Tati. Cei doi tineri au urmărit în trafic o mașină, au blițat-o, iar șoferul a tras pe dreapta, crezând că trebuie să le facă loc acestora. Indivizii au coborât din mașină și cu o bâtă au lovit violent celălalt autoturism.

În mașina lovită se afla nimeni altul decât tânărul de 37 de ani care a fost înjunghiat și singurul care a rămas internat în urma conflictului din noaptea de marți spre miercuri din municipiul Botoșani. Anchetatorii nu exclud ca între cele două incidente să existe o legătură.

Tinerii reținuți joi sunt acuzați de distrugere și vor fi prezentați vineri în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, toți ceilalți 12 indivizi implicați în altercațiile produse în noaptea de marți spre miercuri au fost lăsați în libertate. Deși Poliția anunțase că nouă dintre ei vor fi propuși spre arestare, joi aceștia au fost lăsați liberi, sub control judiciar, pe motiv că pedepsele pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe sunt foarte mici, iar instanța nu încuviințează arestarea pentru astfel de fapte.

Bătaie între găști, în plină stradă, la Botoșani. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a-i potoli

2 thoughts on “O nouă răfuială pe străzile din Botoșani. Doi tineri au distrus mașina unui șofer. Agresorii, reținuți de polițiști

  1. Anulate toate drepturile și dat frâu liber poliției și jandarmeriei. Bătaie în bombardierii ăștia pe unde îi prind, să le iasă șmecheria din cap.

  2. violenta a ajuns la cote extreme , la Bacau a fot omorat in bataie , iar legea e de parte violentilor, statul ca atare incurajeaza violenta prin lipsa legilor! STATUL E PARTAS LA VIOLENTA STADALA SI IN FAMILIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *