ISU Botoșani: Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea celor 39 de posturi de soldați profesioniști s-a prelungit

Perioada de înscriere și depunere a dosarelor de recrutare la concursul pentru ocuparea celor 39 de posturi de soldați profesioniști s-a prelungit până la 15 august. Tinerii care doresc să ocupe unul din cele 39 de posturi de soldați profesioniști în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani au mai mult timp la dispoziție pentru a se înscrie la concurs și pentru a depune dosarul de recrutare.

Ultima zi când își pot trimite documentele necesare înscrierii, dar și dosarul de recrutare, în volum complet, în format pdf, este 15 august, ora 16.00.

Persoanele interesate trebuie să știe că toate documentele se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected].

Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:

– “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);

– “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de teama de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând: https://fb.watch/e4UBUsGHWD/;

Menționăm faptul că toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț, din strada Cuejdi, nr. 34, Piatra Neamț, conform unui grafic ce va fi afișat în timp util la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet (www.isubotosani.ro/ Resurse Umane).

Informații suplimentare referitoare la condițiile de ocupare a acestor posturi, puteți obține accesând următorul link : http://www.isubotosani.ro/doc/resurse%20umane/Erata_anunt_soldati_profesionisti_iulie_2022.pdf  sau la numerele de telefon 0231/508128, 0231/508129, în zilele lucrătoare de luni până vineri, între 09.00 – 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *