Crimă la Botoșani! Un bărbat a fost ucis de un tânăr, la o stână

Descoperire macabră în județul Botoșani, în cursul zilei de 4 iulie. Un bărbat a fost găsit mort la o stână din extravilanul orașului Flămânzi. Anchetatorii au descoperit că acesta a fost ucis deoarece avea prezenta leziuni la nivelul corpului. Bărbatul de 65 de ani era din Iași și lucra la stâna respectivă.  Polițiștii au dispus efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cauzei decesului.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Sub coordonarea procurorului, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, precum și pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea acesteia, în vederea tragerii la răspundere penală”, precizează purtătorul de cuvânt al inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Anchetatorii au dat de urma presupusului făptaș. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, tot din județul iași. Acesta a fost la psihiatrie pentru a fi supus unei expertize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *