Cinci camere au fost distruse în incendiul care a avut loc într-o clădire din municipiul Botoșani. De la ce a pornit focul

Pagube materiale în urma incendiului care a izbucnit, miercuri după-amiază, într-o clădire din municipiul Botoșani. Potrovit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

”A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 170 m.p. Și s-au degradat cinci camere de la etaj. Au fost salvate de pompieri alte șapte camere de la parterul clădirii”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Clădirea din municipiu Botoşani afectată de incendiul de miercuri ar fi urmat să devină casă de copii. Imobilul de pe strada IC Brătianu aparţine Fundaţiei Casa Ioana. El abia a fost construit şi urma să fie transformat într-un stabiliment pentru îngrijirea copiilor aflaţi în dificultate. Din păcate, un incendiu la acoperiş a afectat clădirea nouă.

Vă reamintim că pompierii botoșăneni au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu autoplatforma de lucru la înălțime pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul unei clădiri din municipiul Botoșani.

La fața locului a fost direcționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani. Incendiul a fost anunțat puțin după ora 15.00.

Când au ajuns la locul intervenție, pompierii au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 de m.p.,cu degajări mari de fum. În momentul izbucnirii incendiului nu era nimeni în clădire”, a precizat Dorina Lupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com