Ce salarii se plătesc la FC Botoșani: ”Mi se pare că patinăm în iaurt”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, se declară mulțumit de alegerea făcută pentru înlocuirea lui Marius Croitoru la echipa sa. După ce i-a reziliat înțelegerea lui Croitoru, care a semnat între timp cu FCU Craiova, Iftime l-a ales pe Mihai Teja pentru a conduce echipa din Moldova în sezonul următor.

Valeriu Iftime a dezvăluit ce salarii plătește la FC Botoșani

Omul cu banii de la Botoșani i-a trasat o sarcină cât se poate de clară noului său antrenor: vrea ca Botoșaniul să facă spectacol! Printre altele, Iftime a dezvăluit și care este media salarială de la echipa sa.

„Fiecare antrenor are calitățile lui, eu pe cei pe care-i aduc încerc să găsesc ceva special. Cred că am nimerit multe lucruri la Mihai, îmi place mult cum relaționează cu jucătorii, că vrea să avem posesie.

Eu cer spectacol înainte de toate, spectacolul aduce spectatori, spectacolul aduce goluri și rezultate. Dacă nu faci spectacol și nu joci fotbal, e greu. Mi se pare că patinăm în iaurt, cum spun francezii. Mihai a înțeles asta, face asta. Căutăm jucători cu talent.

Fără bani și cu salarii relativ modeste… nu, salarii normale, în opinia mea, pentru că 4.000 sau 5.000 de euro la un fotbalist de Liga 1 mi se pare mai mult decât corect la o echipă care nu se bate la câștigarea campionatului. Cred că lumea în care trăim este destul de complicată”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Mihai Teja (43 de ani) le-a mai pregătit, din postura de antrenor principal, pe Universitatea Cluj, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan, FCSB, Poli Iași și FC Voluntari, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *