FOTO & VIDEO Inundații în municipiul Botoșani după o rupere de nori. O mașină a rămas blocată de ape

O rupere de nori de miercuri după-amiază a dus la producerea unor inundații în municipiul Botoșani. Probleme au fost în zona Pacea, în fața societății comerciale Modern Calor, dar și pe Calea Națională, în fața magazinului Brico Depot. pe strada Pacea, o mașină a rămas blocată de ape, nemaiputând înainta.

Județul Botoșani este sub alertă Cod Portocaliu de ploi, iar marți a început deja să plouă în mai toate zonele județului. Din păcate, în unele părți a plouat și cu gheață. Spre exemplu, în zona Lebăda, dar și în alte câteva localități din județ, ploaia a venit cu grindină.

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de Cod portocaliu pentru județul Botoșani, valabilă în intervalul 6 iulie, ora 12.00 – 7 iulie, ora 12.00 Fenomene vizate de avertizarea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie sunt instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate și vijelii.

În jumătatea de nord a Moldovei, local în Transilvania, Muntenia și nord-estul Olteniei vor fi averse torențiale, vijelii (rafale de peste 70…80 km/h), frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

FOTO Ploaie cu gheață în unele zone din Botoșani. Județul, sub alertă Cod Portocaliu de ploi și Cod Galben de inundații

2 thoughts on “FOTO & VIDEO Inundații în municipiul Botoșani după o rupere de nori. O mașină a rămas blocată de ape

  1. In cazul in care ati uitat, in toate aceste zone inundabile din Botosani, au fost refacute canalizarile recent, in primavara acestui an. Se pare ca lucrarile au fost facute doar superficial. Canalizarile sunt si acum ineficiente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *