Rugăciune pentru ploaie cu șapte preoți, miercuri, în județul Botoșani. Preot: Cei care aveți credință mai puternică luați și umbrele!!

Preoții și credincioșii din județul Botoșani continuă să se roage pentru ploaie, în vreme de secetă. Astfel, miercuri, va fi o slujbă cu șapte preoți în zona Săveniului. Preotul Constantin Macuc, protopop de Săveni, i-a mobilizat pe credincioși pe rețeaua de socializare.

Vlăsinești, Hănești, Miron Costin, Știubieni s-au rugat pentru ploaie! Am rămas noi săvinenii cu suburbiile noastre: Petricani Chișcăreni, Sat Nou, Bodeasa, Bozieni. Vă așteptăm miercuri de la 18,00 să ne întâlnim în dreptul gării. Sau la 17,45 cei ce vreți să plecăm de la biserică. Durează doar 2 ore! Vom fi măcar 7 preoți. Dumnezeu așteaptă și rugăciunea noastră, a săvinenilor! Suntem vreo cinci mii de suflete ce trăim în acest oraș. Mai mulți decât toți care au făcut cereri până acum! E drept să ne rugăm și noi dacă vrem să beneficiem de mila și darul lui Dumnezeu! A confirmat venirea și părintele stareț. Cei care aveți credință mai puternică luați și umbrele!”, este apelul preotului Constantin Macuc.

Slujbe pentru ploaie au mai avut loc în județul Botoșani, cea mai recentă fiind la Mănăstirea Popăuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *