Angajări la Nova Apaserv Botoșani. 14 posturi au fost scoase la concurs

Societatea Nova Apaserv Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi spre a fi ocupate. Operatorul de apă caută consilier juridic, cu o vechime de minim trei ani în specialitatea studiilor, un inspector (referent) în cadrul Serviciului control-antifraudă, cu studii liceale, un dispecer cu studii liceale sau profesionale.

Societatea a mai scos la concurs un post de șef compartiment mecano-energetic, cu studii superioare în automatizări-energetic-electrotehnic, un post de mașinist terasamente, un post de electrician pentru postul zonal Flămânzi , un post de operator circuite rețea apă în cadrul Centrului zonal Ștefănești, cu studii liceale, un post electrician pentru Centrul zonal Darabani.

De asemenea, mai sunt disponibile șase posturi de agent servicii client pentru următoarele zone: Darabani, Dobârceni-Mihălășeni, Dângeni, Durnești, Ungureni și Dorohoi. Se cer studii medii.

Dosarele de concurs se depun la sediul societății până pe 6 iulie. Proba scrisă are loc pe 11 iulie Vezi aici cerintele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *