Tabără de pictură de icoane pe lemn organizată la Botoșani. Cum te poți înscrie

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, în parteneriat cu Cercul Militar Botoșani și Biserica Militară Botoșani, organizează în perioada 11 – 15 iulie 2022, în intervalul orar 10 – 14, tabără de pictură de icoane pe lemn.

Tabăra de pictură de icoane pe lemn își propune să promoveze educația artistică prin activități de tip ateliere de pictură desfășurate în incinta sediului Cercului Militar Botoșani, strada Ștefan Luchian, nr.23.

Ne adresăm copiilor și tinerilor cu vârste între 11 și 20 de ani. Cererea participanților cu vârsta sub 18 ani va fi completată și semnată de către părinți. Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere pe adresa de e-mail: [email protected] sau telefonic 0745165117 până la data de 7 iulie sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani din Str. Unirii, nr. 10, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:30, vineri până la ora 14:00.”, se precizează într-un comunicat de presă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com