O actriță din Botoșani apare într-un lung metraj produs de vloggerul Mircea Bravo

Actrița Elena Ivanca, originară din județul Botoșani, apare în lung metrajul produs de vloggerul Mircea Bravo. Originară din comuna Coșula, actrița trăiește în Cluj Napoca și a apărut frecvent în producțiile de pe Youtube realizate de cunoscutul vlogger în rolul de mamă al acestuia.

Vă mulțumesc că ne-ați fost alături în toți acești ani și ne-ați susținut prin like-uri, comentarii de încurajare și share-uri. Acum e testul prieteniei noastre. Vreau să văd câți dintre voi îmi sunteți chiar prieteni adevărați și veniți fizic să vedeți primul nostru film în cinema”, şi-a anunţat vloggerul fanii de pe YouTube. Pelicula va avea premiera în data de 7 octombrie.

Filmul îl are în centru pe Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui, potrivit crisana.ro. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Astfel, filmul relevă realitatea pe care o trăiesc majoritatea tinerilor care nu se pot muta din casa părinţilor, ajungând la conflict.
Alături de Mircea Bravo, şi bunica sa devenită celebră pe YouTube, tanti Lenuţa din Chinteni, în film joacă două actriţe ale Teatrului Regina Maria Oradea, Denisa Vlad (soţia şefului) şi Ioana Repciuc, alături de Elena Ivanca, Adrian Cucu, Dan Chiorean, Cătălin Herlo şi Radu Lărgeanu.

Aşa cum regizorul declara anul trecut, în ianuarie 2021 a fost început lucrul la scenariu, scenariu care a fost modificat şi parcursul verii, astfel că producţia s-a dovedit amplă şi costisitoare.
Începând cu data de 29 iunie, trailerul fimului este disponibil pe pagina de Facebook a lui Mircea Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com