Luna aceasta în cadrul Festivalul Sportului de la Cluj-Napoca vor fi prezente vedete ale tenisului și ale fotbalului

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului în România. Atât fanii fotbalului cât și fanii tenisului se vor bucura în perioada 9 – 12 iulie să-și vadă idolii la Festivalul Sportului de la Cluj-Napoca. Aici vor fi prezente vedete de seamă precum Simona Halep și Horia Tecău cei mai importanți jucători de tenis români ai ultimilor ani, dar și Adrian Mutu un jucător de fotbal care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. În cadrul acestui articol o să vă prezentăm în detalii ce se va întâmpla și cine va participa la acest festival fenomenal.

Festivalul Sportului de la Cluj-Napoca va găzdui mai multe tipuri de evenimente diferite cum ar fi meciuri demonstrative, masterclass-ul pe care îl va avea Patrick Mouratoglou, dar și diverse concerte, împreună cu diverse competiții pentru participanți.

Dacă sunteți fani ai fotbalului sau ai tenisului puteți plasa pariuri pe jucătorii sau echipele favorite în siguranță în cadrul platformelor Favbet și Casa Pariuri. Acestea sunt unele dintre cele mai apreciate case de pariuri din România. Pentru a citi o recenzie detaliată despre Favbet puteți intra pe acest site — https://sportlocal.ro/case-pariuri/favbet, iar pentru a citi o recenzie despre Casa Pariurilor accesați acest link https://sportlocal.ro/case-pariuri/casapariurilor.

Primul mare eveniment la care veți putea lua parte dacă participați la acest festival este meciul de retragere a campionului de Grand Slam la dublu Horia Tecău. Pe data de 10 iulie va avea loc aceste eveniment pe BT Arena. În cadrul acestui meci Horia Tecău va juca alături de unul dintre foști săi parteneri de dublu Robert Lindstedt, dar și alături de Andrei Pavel și Simona Halep.

Retragerea din fotbal a lui Adrian Mutu

Probabil cel mai așteptat eveniment de fanii fotbalului va fi meciul de retragere a legendei fotbalului românesc Adrian Mutu. Acest meci va închide această ediție a Festivalului Sportului și se va disputa pe Cluj Arena în data de 12 iulie începând cu ora 19.00. Pentru acest meci vor fi prezenți jucători legendari ai fotbalului românesc precum: Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Mirel Rădoi Bogdan Stelea, Adrian Ilie sau Gheorghe Hagi, dar și jucători legendari din alte campionate precum: Fabio Cannavaro, Fernando Cout, David Trezeguet, Claude Makelele sau Alessandro Del Piero.

Alte activități din cadrul Festivalul Sportului

Tot în cadrul acestui eveniment se va desfășura și masterclass numit The Art of Coaching pe care îl va ține Patrick Mouratoglou pe data de 10 iulie. Pentru cine nu îl cunoaște pe Patrick Mouratoglou, acesta a câștiga nenumărate titluri de Grand Slam ca antrenor al Serenei Williams și acum este antrenorul Simonei Halep.

Pentru persoanele prezente vor fi competiții speciale de voley, șah, tenis de masă, fotbal, sau enduro. Pe lângă aceste sporturi tot în cadrul acestui eveniment vor fi competiții și de gimnastică, aikido, dar și pentru sporturi mai puțin cunoscute precum BMX, caiac, sau dats.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *