Șofer prins băut la volan, trimis de instanță să muncească fără plată, la Primărie

Un șofer din Botoșani a fost condamnat pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Botoșăneanul a fost trimis la muncă fără plată în folosul comunității, la Primăria Dobârceni sau la una dintre instituțiile din subordinea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Bogdan Marius Beraru cu domiciliul în Botoșani a fost condamnat, miercuri, de instanța de fond a Judecătoriei Târgu Jiu la zece luni de închisoare cu suspendare. Instanța a dispus, mai exact suspendarea pedepsei și a stabilit un termen de supraveghere de 2 ani de zile. Inculpatul este obligat de instanță să urmeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probațiune sau organizat în colaborare cu instituții din comunitate.

„În baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul U.A.T. Dobîrceni, judeţul Botoșani sau la una dintre instituţiile din subordinea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoșani, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare”, a mai stabilit instanța de fond. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Instanța de fond s-a pronunțat după primul termen.

Sursa:gorjonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *