A fost desemnată noua conducere a organizației de femei a PNL Botoșani. Vezi cine este noul președinte și echipa acestuia!

Organizația Femeilor Liberale (OFL), care este structură separată a filialei teritoriale Botoșani a Partidului Național Liberal (PNL), și-a desemnat, sâmbătă, noua conducere. Alegerile s-au desfășurat la Hotel Belvedere din municipiu, în prezența președintelui PNL, Costel Șoptică, a senatorului Cristian Achiței și a prefectului Sorin Cornilă.

Funcția de președinte a femeilor liberale din Botoșani a fost obținută de Mirela Saucă, care a fost singura înscrisă în competiție pentru acest post. Funcțiile de vicepreședinte au revenit lui Agnes Mihaela Holcă și Adriana Maria Mihalache.

În același timp, pentru pozițiile de vicepreședinte au fost desemnate Georgeta Culiceanu, Anca Cristina Țibuliac, Anamaria Murariu, Maria Zegrea, Dana Chițac, Dana Ramona Căruntu, Anca Maria Grigoraș, Ionela Daniela Franț, Anca Florentina Tărăboi și Mihaela Tărnăuceanu.

Oana Andreea Bogza a devenit președinte la Comisia de regulament și statut, iar Irina Georgiana Petraș la Curtea de Arbitraj.

Elena Nușa Viziteu este trezorierul organizației feminine a PNL.

One thought on “A fost desemnată noua conducere a organizației de femei a PNL Botoșani. Vezi cine este noul președinte și echipa acestuia!

  1. Speram ca aceste femei alese sa nu urmeze drumul cunoscut de la Elena Udrea, Alina Gorghiu, Anca Boagiu etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *