Nico vine la Botoșani! Artista va cânta într-un restaurant nou deschis

Cunoscuta artistă Nico vine să cânte la Botoșani. Cântăreața va fi prezentă la restaurantul L’amour din municipiul Botoșani. Cei care vor să petreacă alături de artistă își pot face rezervare la numărul de telefon 0739 683 338.

Evenimentul va avea loc pe 9 iulie, la ora 19.00. Doritorii nu vor plăti bilet, ci vor achita doar prețul unui meniu de 100 lei (meniu prestabilit la alegere).

L’amour este un restaurant situat pe strada Gării nr.4, în locul fostului restaurant Casa Românească. Noul administrator a reabilitat complet spațiul, l-a mobilat corespunzător și l-a amenajat astfel încât atunci când clienții calcă pragul locației să se simtă relaxați și bine primiți.

Administratorul restaurantului susține că cei care vor alege acest local vor fi tratați cu respect, seriozitate, dar și cu un meniu cu feluri de mâncare noi, surprinzătoare. Totodată, clienții au parte de surprize. Dacă la inaugurare au fost prezenți cei de la Los Anonimos, acum botoșănenii se vor putea bucura de cântecele artistei Nico, iar pe viitor administratorul vrea să aducă și alți artiști cunoscuți.

FOTO Un nou restaurant se deschide la Botoșani. Invitați speciali la deschidere: Los Anonimos

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *