FOTO Grindina a făcut prăpăd într-o localitate din Botoșani! Culturi distruse, pereți găuriți de gheață

Grindina a făcut prăpăd într-o localitate din județul Botoșani, joi seară. A distrus culturile oamenilor, a avariat fire de curent electric și chiar a distrus pereții caselor. Mai exact, la Broșteni, comuna Durnești, localnicii au privit neputincioși cum gheața le distruge toată munca.

Ploile însoțite de vânt din ultimele ore au produs pagube în mai multe localități din județul Botoșani. Pompierii au intervenit, joi seară, în parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, acolo unde creanga unui copac a luat foc de la un trăsnet.

Apeluri de urgență au fost înregistrate și de la Roma, Cordăreni, Bălușeni, Guranda, Baiceni și Broșteni. La Roma, lucrătorii Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani au intervenit pentru înlăturarea unui arbore cazut pe carosabil, la Cordăreni și Bălușeni, furnizorul de energie electrică și-a trimis echipele în teren pentru a remedia deficiențele generate de ruperea a două cabluri, iar la Guranda, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Durnești intervine pentru înlăturarea unui acoperiș smuls de vânt. Cele mai mari pagube sunt înregistrate pe raza comunei Durnești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *