Accident făcut de un tânăr din Botoșani, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliție

foto arhiva

Un tânăr din  Botoșani a făcit accident, în timp ce era cu poliția pe urmele sale. S-a întâmplat miercuri, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Județean DJ 292, direcția Săveni – Dorohoi, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, împrejurare în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcție de mers și a intrat în impact cu un mal de pământ, în urma acestuia rezultând doar pagube materiale. A fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 24 de ani, din comuna Vorniceni”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *